ΡΟΔΟΣ, 85100

Κατασκευή Κτενιστών Ραβδωτών Δαπέδων

Κτενιστά και ραβδωτά δάπεδα της εταιρείας ΤΖΩΚΑΣ ΑΡΗΣ αποτελούν την τέλεια επιλογή για χώρους που απαιτούν ολισθηρότητα και αυξημένη αντοχή. Τα δάπεδα αυτά είναι ιδανικά για διάδρομους, βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας ασφάλεια και αντοχή σε επιφανειακή φθορά. Το ραβδωτό και κτενιστό φινίρισμα εξασφαλίζει επίσης μια αντιολισθητική επιφάνεια, βελτιώνοντας την ασφάλεια σε χώρους με υγρασία ή λιπαντικά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα κτενιστά και ραβδωτά δάπεδα είναι ειδικές τεχνοτροπίες στο σκυρόδεμα που δημιουργούν αυξημένη τριβή και αντοχή στην ολίσθηση. Είναι ιδανικά για χώρους με αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, εμπορικοί χώροι και δημόσια κτήρια.

Αυτά τα δάπεδα προσφέρουν εξαιρετική αντοχή σε φθορά και ολίσθηση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες. Είναι επίσης ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και στην καταπόνηση από βαριά φορτία, καθιστώντας τα ιδανικά για περιοχές με υψηλή κυκλοφορία.

Με την κατάλληλη εγκατάσταση και συντήρηση, τα κτενιστά και ραβδωτά δάπεδα μπορούν να διατηρήσουν την ανθεκτικότητα και την αισθητική τους για πολλά χρόνια, ακόμη και σε συνθήκες σκληρής χρήσης.

Η συντήρηση είναι σχετικά απλή και περιλαμβάνει καθαρισμό με κατάλληλα καθαριστικά και περιοδικό έλεγχο για φθορές ή βλάβες. Σε περίπτωση που χρειαστεί, μπορούν να επισκευαστούν ή να ανανεωθούν τοπικά, εξασφαλίζοντας την μακροχρόνια αντοχή τους.